Thumb 75feb6d6a6af7e7739232f3e73cfcdbd46f05864
This is the fundraising page of Nils-Jan
€ 200 raised
€ 200 My goal
100% Reached
Fundraising page closed

Toen ik 12 jaar was blesseerde ik mijn achillespees tijdens een sportwedstrijd en de discussie die daaruit voortvloeide tussen de behandelaars ging destijds over de optimale behandeling. Een wetenschappelijke discussie waar menig onderzoeker haar proefschrift aan heeft gewijd. Sindsdien ben ik geïnteresseerd geraakt in de traumata van het bewegingsapparaat. 

Als onderdeel van mijn laatste jaar Geneeskunde ga ik komende winter 8 weken naar Luzern, Zwitserland. Zwitserland staat bekend als het land waar de basis en fundament ligt van de hedendaagse traumachirurgie en diverse fractuurclassificaties kennen hier hun oorsprong. Met die gedachte in mijn achterhoofd heb ik voor Zwitserland gekozen om mijn verdiepende stage van mijn semi-art stage uit te voeren. Ik zal voornamelijk werkzaam zijn op de spoed-eisende hulp, operatiekamers en polikliniek.

Helpen jullie mij om deze droom te verwezenlijken? Elk bedrag is meer dan welkom! Het gedoneerde geld wordt verdubbeld door het Groninger Universiteits Fonds (GUF) en wordt gebruikt voor reis- en verblijfskosten.