Thumb ccefe32111c2c5cf474ef7e94de93ab38b1f2546
This is the fundraising page of Michiel
€ 250 raised
€ 250 My goal
100% Reached
Fundraising page closed

Toen ik geneeskunde ging studeren, heb ik bewust gekozen voor de internationale bachelor met met het vak Global Health. Zodoende heb ik tijdens mijn bachelor geleerd over zorgsystemen in andere landen, de ontberingen aldaar en ongelijkheid in toegang tot zorg. Ik heb altijd de droom gekoesterd om te werken in het buitenland, en idealiter om mijn steentje bij te dragen in een minder bedeeld land. Met de ambitie om misschien tropenarts te worden, heb ik altijd verre reizen gemaakt en ben ik daar ook in ziekenhuizen geweest, wat mij altijd gefascineerd heeft.
Als onderdeel van mijn Master is het mogelijk om je sociale stage te lopen in het buitenland. Via die weg heb ik de kans om twee maanden in Durban, Zuid-Afrika een stage te gaan lopen om de preventieve geneeskunde te gaan bedrijven. Ik zal met 2 vrienden vertrekken en 8 weken gaan werken in het Stanger Hospital.
Om onze stage tot een succes te maken, heb ik deze crowdfunding-pagina om geld op te halen opgezet. Alle kleine beetjes helpen en worden ook zeer gewaardeerd.